Reparatie Tarieven

Wij hebben voor alle reparaties een prijsopgave limiet. Dat wil zeggen dat wij onder een bepaald bedrag altijd uw apparaat repareren zonder een prijsopgave vooraf. Mocht de prijs hoger uitvallen dan de prijsopgave limiet dan bellen wij u eerst met een prijsopgave waarna de keuze aan u is of u het apparaat wilt laten repareren of niet.

Het opsporen van fouten kost relatief veel tijd, het apparaat dient eerst gedemonteerd te worden, waarna een onderzoek en metingen plaats kunnen vinden. Daar komt bij dat sommige klachten zo af en toe voorkomen waardoor reparatie en/of doormetingen pas gedaan kunnen worden als het apparaat ook daadwerkelijk de fout in gaat. Daarna moet het apparaat nog proefdraaien voordat we er 100% zeker van zijn dat de reparatie goed uitgevoerd is. Al met al kan is dit dus een tijdrovende klus zijn voordat we u met zekerheid kunnen melden dat het apparaat klaar is om opgehaald te worden. U zult begrijpen dat wanneer u mocht besluiten om de reparatie toch niet te laten plaatsvinden wij u een bedrag aan onderzoekskosten in rekening brengen die vaak niet eens in verhouding staat tot het werk wat we er al aan gehad hebben. De onderzoekskosten kunt u terugvinden in de tarieven tabel.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw apparaat zelf langs te brengen dan kunnen wij deze eventueel ook bij u komen ophalen. We berekenen hiervoor € 30,00 binnen een straal van 10km.